UNION BINDING CO. CADET KID

Koda:

UNION BINDING CO. CADET KID

129,00 €
96,75 €
- 25 %
Izberi barvo:
BLK
Izberi velikost:
S
Predvidena dostava SLO in HR: 23.09.2019
Predvidena dostava ostale države EU: 26.09.2019

Brezplačna dostava za vsa naročila nad 40€.

KLJUČNE LASTNOSTI:
• ODZIVNOST/TRDOTA: 3/10 LOOSE AND SURFY
• OSNOVNA PLOŠČA: STAGE 5 DURAFLEX CADET BASE
• HI-BACK: CADET HIGHBACKS
• PAŠČKI: CLASSIC LITE ANKLE STRAPS
• BLAŽILNIKI: MULTI-DENSITY THERMOFORMED EVA BUSHINGS

STAGE 5 DURAFLEX BASE
Stage 5 Duraflex osnova je zelo robustna in se odlično odnese na vsakem terenu. Oblikovana pod naklonom in neprebojno sestavo, Stage 5 pometa s konkurenco v svojem cenovnem razredu.

MULTI-DENSITY THERMOFORMED EVA BUSHINGS
Nove termično izdelane EVA gumice zagotovo zdržijo akcijo sezono za sezono. Ureatanska guma s časom postane obarvana in trda, kar se z EVA ne bo zgodilo.

EXTRUDED 3D ALUMINUM HEELCUPS
Zahvaljujoč trdnosti in moči ekstrudiranega 3D aluminijskega predela pete, le to deluje kot ogrodje dirkalnega avtomobila in popolnoma utrdi celotno konstrukcijo, ki bo držala sezono za sezono.

CADET HIGHBACKS
Kadet nasloni so izjemno lahki in namenjeni predvsem freestyle vožnji. Oblikovani z mislimi na specifične potrebe otrok. Garantirano nezlomljivi za celo življenje.

CLASSIC LITE ANKLE STRAPS
Classic Lite paščki za gležnje - peresno lahki in izjemno udobni. Večslojna sestava paščkov pripomore k enakomerni razporeditvi pritiska med hkratnim varnim in zanesljivim zapenjanjem. Termoplastični protizdrsni material UltraGrip paščka na prstih poskrbi, da le-ta ne drsi po čevlju. Prstne paščke lahko namestiš preko čevljev ali pred njimi. Mehanizem zapenjanja aluminijskih zaponk je superioren ostalim zaponkam na tržišču.
/SI/requestformpage/1/174545

Ni za spregledat!