JONES NOMAD W/QT.TC GREY B

Koda:

JONES NOMAD W/QT.TC GREY B

219,00 €
Izberi velikost:
B (154,158,161)
Predvidena dostava SLO in HR: 14.07.2020
Predvidena dostava ostale države EU: 17.07.2020
KOŽE JONES NOMAD S QUICK TENSION TAIL KLIPOM

Jones Nomad kože so premium splitboard kože, ki ponujajo idealno ravnotežje med drsenjem, gripom in vzdržljivostjo.

Kože so izdelane iz 70% moherja in 30% sintetičnih najlinskih vlaken (poliamid). Naravne lastnosti moherskih vlaken izjemno gibanje v katerikoli snežni razmeri, saj ob vseh temperaturah ostajajo mehke in fleksibilne. Najlonska vlakna pa izdelku dodajajo ekstremno trenje, ki zaustavlja zdrs, predvsem v zelo strmih in ledenih predelih ter s tem ustvarjajo dodano vrednost v primerjavi s kožami, ki so izdelane 100% iz vlaken moherja. Nomad kože so brez PFC-jev in so premazane z novim Bluesign odobrenim premazom EVER DRY 3.0. Premaz preprečuje, da bi se kože napile vode v mokrem snegu.

KLJUČNE LASTNOSTI:
• SESTAVA: 70% moher, 30% najlon (poliamid), Ever dry premaz
• PRIMERNO ZA: split snowboarde velikosti 154,158,161
• EVER DRY BLUESIGN ODOBREN PREMAZ
• GRIP TECH kože, ki so specialno izdelane za intenzivno uporabo in delujejo dinamično ob pritiskih ter imajo odličen odpor pred obračanjem in obrabo.
• Skupaj v paketu s Quick Tension Tail Clip klipom, ki je primeren za uporabo z Jones splitboardi izdelave novejše od 2016 (z izjemo Discovery snowboarda).
• PAKET VSEBUJE: Par kož s Quick Tension Tail klipom, ki je pritrjen na kože, dve rezervni poli, torbo za shranjevanje kož, Cheat Sheet
/SI/requestformpage/1/191647

Ni za spregledat!