Kako je s plačilom

Obsession in dostavne službe vam svetujemo, da se v kolikor je le mogoče, izognete plačilom z gotovino in rokovanju z denarjem. Priporočamo vam, da plačilo opravite po predračunu, s PayPal ali kreditno kartico. Prav tako se na ta način izognete možnemu prevzemu paketa na pošti ob nedosegljivosti na naslovu. Hvala za razumevanje.

 

Pri nas imate na voljo naslednje načine plačila:

Plačilo s karticami

Sprejemamo plačila z bančnimi karticami: Activa, Maestro, MasterCard, Visa in Visa Electron. Pri nakupu izberete vrsto plačilne kartice in v ustrezni okenci vpišete še številko plačilne kartice in datum veljavnosti ter potrdite nakup.
Če uporabljate kartico Visa ali MasterCard, je treb vnesti še 3-mestno varnostno kodo, ki je na hrbtni strani kartice, desno od številke vaše kartice.

Plačilo po povzetju

Naročeno blago ob dostavi plačate z gotovino kurirju Pošte Slovenija ali kurirju DPD d.o.o.

Plačilo po predračunu

Predračun prejmete po elektronski pošti v roku enega delovnega dne po prejeti potrditvi naročila. Plačilo najlažje in najhitreje izvedete v svoj spletni banki s splošnim plačilnim nalogom BN02, lahko pa tudi pri katerikoli banki ali pošti v Sloveniji. Rok za plačilo je 3 dni po prejemu predračun.

Pri plačilu navedite naslednje podatke:

Namen plačila: Nakup izdelka preko spletne trgovine

Naziv: Obsession d.o.o.

Ulica: Poljanski nasip 6

Kraj: 1000 Ljubljana

Številka računa*: SI56 10100-0046594236
*Račun odprt pri banki Intesa Sanpaolo d.d.

Če v tem času ne prejmemo plačila na naš račun, bomo razumeli, da odstopate od naročila in naročilo stornirali.

PayPal

Vsem uporabnikom PayPal-a omogoča hitro in enostavno plačevanje.

Opomba!

Podatke o dobavljivosti izdelkov osvežujemo enkrat dnevno in lahko se zgodi, da ob prejemu naročila želenega izdelka ni več na zalogi. V tem primeru vas bomo o tem nemudoma obvestili, morebitno nakazan znesek pa nakazali nazaj na želen račun najkasneje v 3 delovnih dneh.