Kako je z dostavo?

Do 13. ure naročeni izdelki bodo odposlani najkasneje dva delovna dneva po naročilu (določila glede dostave veljajo, če je blago na zalogi). Za naročnikovo potrditev se šteje potrditveni mail, ki ga dobi na vpogled na svoj naslov.
Če ponudnik ne bo mogel izpolniti svoje obveznosti, ker blago ne bo na razpolago, bo o tem nemudoma obvestil kupca. Naročeni izdelki bodo dostavljeni z navadno dostavo, odvisno od izbire kupca. Stroški dostave se obračunajo po ceniku dostave.
V primeru, ko ponudnik pravočasno odpravi naročene izdelke, ni odgovoren za prekoračen rok dostave pogodbenega izvajalca. Dostava se izvrši na naslov, ki ga je uporabnik navedel ob registraciji ali naročilu. Če ob času dostave nikogar ni na naslovu, dostavljalec pusti obvestilo o prispeli pošiljki. Z obvestilom lahko prevzamete pošiljko na naslovu dostavljalca oziroma se dogovorite za ponovno dostavo.

 

Cenik dostave

DRŽAVADOSTAVNA SLUŽBASTROŠEKČAS DOSTAVEBREZPLAČNA DOSTAVA 
Slovenija Pošta Slovenije 5 EUR 1-2 dni  ZA NAKUP NAD 80€
Slovenija DPD 4 EUR 1-2 dni  ZA NAKUP NAD 80€
Hrvaška DPD 6 EUR 2-6 dni  ZA NAKUP NAD 80€
Avstrija, Nemčija DPD 10 EUR 2,6 dni**  
Ostale države EU* DPD 15 EUR 3-8 dni*  

*BELGIUM, LUXEMBURG,NETHERLANDS, DENMARK, CZECH REPUBLIC, SLOVAKIA, FRANCE, HUNGARY, POLAND, UNITED KINGDOM, LITHUANIA, ESTONIA, LATVIA, ROMUNIA, FINLAND, SPAIN, SWEDEN, GREECE, IRELAND, PORTUGAL, BULGARIA, ITALY

 

** TIME THAT THE PARCEL SERVICE NEEDS TO DELIVER THE PACKAGE