Varovanje podatkov

 

Osebni podatki naših uporabnikov so eno izmed področij, ki mu posvečamo izredno skrb in pozornost.

Obsession d.o.o. se zavezuje, da bo vaše osebne podatke varovala v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) in prihajajočo GDRP Uredbo EU, ki vstopi v veljavo s 25. majem in bo varstvo osebnih podatkov še izboljšala.  

Osebni podatki se bodo uporabljali samo za interne namene podjetja Obsession d.o.o. in ne bodo posredovani tretjim osebam.

Katere podatke zbiramo?

Za potrebe poslovanja Obsession spletne trgovine zbiramo naslednje podatke uporabnikov:

  • ime in priimek,
  • naslov in kraj bivanja,
  • naslov elektronske pošte (tvoje uporabniško ime),
  • kontaktno telefonsko številko,
  • geslo v šifrirani obliki,
  • ter ostale podatke, ki jih uporabniki vnesete v obrazce na spletnem mestu.

Za točnost podatkov, ki jih uporabnik vnese, ne odgovarjamo. Uporabnik se ima kadarkoli možnost odjaviti ali zahtevati izbris vseh svojih osebnih podatkov.

Za potrebe zagotavljanja varnosti, se zbirajo tudi IP naslovi, iz katerih uporabniki dostopajo do spletnega mesta. Vsakemu uporabniku je ob začetku obiska dodeljen sejni piškotek za identifikacijo in spremljanje nakupovalne košarice. Na vaš računalnik lahko Obsession d.o.o. med drugimi shrani tudi druge piškotke - VEČ O PIŠKOTKIH.

Vsi omenjeni podatki, razen piškotkov, se na strežniku Obsession d.o.o. shranjujejo trajno, če so pridobljeni na podlagi privolitve, pa do preklica. Sejni piškotki se v pomnilnik strežnika shranjujejo le za čas trajanja obiska in se izbrišejo po eni uri neaktivnosti, trajni piškotki pa so shranjeni na računalniku obiskovalca.

Uporaba osebnih podatkov

Obsession d.o.o. vaše osebne podatke uporablja v naslednje namene:

  • Registracija v spletno trgovino: Pošiljanje posodobitev v zvezi s statusom vašega naročila ali povpraševanja.
  • Prijava na e-novice: Pošiljanje novic in podrobnosti o ponudbah, za katere verjamemo, da vas bodo zanimale.
  • Drugo: Za izboljšavo spletne strani, razumevanje nakupovalnih vzorcev naših strank, izvajanje drugih osnovnih marketinških in promocijskih aktivnosti, s fokusom na produktih in storitvah.

 

Izjeme razkritja osebnih podatkov

Podatki, ki jih Obsession d.o.o. zbira in obdeluje, bodo razkriti le v primeru obveznosti določene z zakonom, ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov Obsession d.o.o.

 

Zahtevajte izbris svojih podatkov

V kolikor želite, da iz naše spletne baze odstranimo vaše osebno podatke, lahko to storite tako, da podate zahtevo za izbris podatkov preko spodnjega obrazca.