22% popusta na vse neznižane artikle s kodo HAPPY22
Srečno 2022! Izkoristite 22% popusta na vse neznižane artikle s promocijsko kodo HAPPY22
Snowboard čevlji

FELIX BOA W

Koda:
Izbrana barva:
Tabela velikosti
Izberi velikost:
8
8,5
Dostava in vračila
Predvidena dostava SLO in HR: 28.01.2022
Predvidena dostava ostale države EU 02.02.2022
Vrhunska toplota in udobje teh snowboard čevljev v kombinaciji s tehnologijo Dual Zone Boa® bodo poskrbeli, da bodo vaši zavoji ostri kot britev.

KLJUČNE LASTNOSTI:
• TRDOTA:Medium
• SISTEM ZAVEZOVANJA: Dual Zone Boa® System, Coiler™ Technology, Lockdown Tech, Powered by Burton Exclusive New England Ropes with the Boa Guaranatee
• NOTRANJI ČEVELJ: Imprint™ 3 Liner, DRYRIDE Heat Cycle™ Lining, Focus Cuff, Plush Cuff 1.0
• PODPLAT/BLAŽENJE: DynoBITE EST® Outsole, Recycled Rubber Content
• FLEKSIBILNOST: 1:1 Medium Flex PowerUP Tongue
• UDOBJE: Total Comfort Construction, Snow-Proof Internal Gusset
• STIL VOŽNJE: All Mountain, Park, Backcountry

SISTEM DUAL ZONE BOA®:
Vsi Burtonovi snowboard čevlji za moške, ženske in mladino z Boa® oznako se ponašajo s praktično neuničljivimi New England Rope vezalkami, ki imajo doživljenjsko garancijo. Ta sistem zapenjanja zagotavlja hitro, enostavno in učinkovito prilagajanje vezalk, ki ga omogoča preoblikovano vgrajeno notranje kolesce Coiler. Vezalke so sestavljene iz naravnih vlaken, kar zagotavlja bolj naravno prožnost in celodnevno udobje. S tem sistemom zavezovanja se vezalke hitro zategnejo in odtegnejo s preprostim vrtenjem Boa® koluta, ki omogoča ločeno zapenjanje vrhnjega in spodnjega dela čevlja. Na voljo v Single Zone in Dual Zone izvedbi. Boa® je registrirana blagovna znamka družbe Boa Technology Inc.

LOCKDOWN TECH:
Burtonova ekskluzivna nadgradnja Boa® linije, sistem zavezovanja Lockdown Lacing, zagotavlja boljši oprijem pete z združevanjem treh ločenih delov zavezovanja z enim samim kolutom. Vse tri dele (zgornjega, spodnjega in peto/ahilovo peto) lahko zategnemo hkrati in hitro, s čimer dosežemo varno in usklajeno prileganje čevlja in boljši oprijem pete, zaradi česar je čevelj udobnejši. Na voljo v Dual Zone in Single Zone izvedbi.

Notranji čevelj Imprint™ 3:
1. Tehnologija DRYRIDE Heat Cycle™ [nahaja se v predelu pete pri modelih Photon, Imperial, Concord Boa® in Concord] 2. Sistem Focus Cuff Heel Hold z J-Bar dodatkom ter notranjim sistemom zapenjanja Inner Lace Lock 3. Podloge Tuff Cuff [samo na modelih Driver X] 4. Podloge Plush Cuff 1.0 [samo na ženskih modelih] 5. Vložki Lightweight Power Panels [ za izboljšano odzivnost notranjega čevlja Imprint 3X, na modelih Driver X] 6. zapiranje na ježka 7. Level 2 EVA vložek z ESS Support Shank oporniki z Aegis™ protimikrobno obdelavo 8. Prileganje stopalu s pomočjo telesne toplote

DRYRIDE HEAT CYCLE™ PODLOGA:
Toplota in odvajanje vlage sta ključnega pomena za udobje na snegu. Naša zračna tehnologija notranjih podlog uporablja prepletena toplotno aktivna karbonska vlakna, ki zajamejo in oddajajo telesno toploto navznoter in tako grejejo stopala, hkrati pa navzven oddajajo vlago. Lastnosti tehnoogije Heat Cycle™ se razlikujejo glede na zmogljivost posamezne podloge. Za podrobnejše informacije si oglejte specifikacije posamezne podloge.

FOCUS CUFF podloge:
Izboljšajo oprijem pete, saj tesno objamejo gleženj, nameščeno pa so nekoliko višje na čevlju kot Lock-UP Cuff podloge, kar izboljšuje odzivnost.

Podloga PLUSH CUFF 1.0:
Podloga Plush Cuff 1.0 vaša meča objame bolje kot katerakoli druga podloga, zahvaljujoč kombinaciji neoprenskih raztegljivih delov in izjemno mehke krznene obrobe. Najdete jo na vseh ženskih Imprint™ 2, 3 in Toaster notranjih čevljih.

ZUNANJI PODPLAT DYNOBITE EST®:
Poleg ReBounce sistema oblazinjenja, ki oblazinjenje ovije v toplotno odbojno folijo in jo tako ohranja mehko in učinkovito v hladnem vremenu, ima zunanji podplat DynoBITE tudi gumijaste obliže, ki poskrbijo za večje trenje in boljši oprijem na prstih in petah. Kot vsak Burtonov Dyno zunanji podplt tudi DynoBITe nudi lahko in trpežno oblazinjenje, ki je oblikovano posebej za deskanje na snegu. Z 10 do 15-odstotno vsebnostjo reciklirane gume, odvisno od modela, pa je izdelava takšnega podplata tudi prijaznejša za okolje.

1:1 MEDIUM FLEX POWERUP jezik:
Večina Burtonovih snowboard čevljev ima jezik z dvojno gostoto, ki nudi boljši povratek energije in večjo trpežnost. Kot vsi Burtonovi 1:1 3D® Molded jeziki je tudi ta na voljo v eni izmed treh možnosti upogibanja, odvisno od samega čevlja. Če si želite še večje odzivnosti, pa je pravšnja izbira za vas termoplastični PowerUP Plus jezik na modelih Driver X.

TOTAL COMFORT konstrukcija:
Total Comfort konstrukcija zagotavlja popolno prileganje že, ko čevelj prvič obujete. S to ekskluzivno konstrukcijo vam torej ni potrebno izgubljati časa z navajanjem noge za čevelj, saj je ta udoben vse od prvega dne uporabe.

SNOW-PROOF notranji razporek:
Vsi jeziki v Burtonovih snowboard čevljih vsebujejo notranji razporek, ki v celoti zatesni spodnji del čevlja in tako vasa stopala ohranja topla in suha.

TRUE FIT™ oblika za ženske: Uživaj v harmonični povezavi z Burtonovimi True Fit™ deskami, snowboard čevlji in vezmi, ustvarjenimi posebej za ženske. True Fit oblika pomeni, da so bili vsi elementi tvoje opreme zasnovani in izdelani z mislijo na ženski način deskanja. Ko se čevelj popolnoma prilega, so popolni tudi vaši zavoji.

REBOUNCE oblazinjenje:
Ta Burtonova ekskluzivna lastnost oblazinjenje približa vašemu stopalu bolj kot kadarkoli prej, tako da ga postavi v lupino čevlja, kar nudi dodaten sloj zaščite pred udarci neposredno pod vašim stopalom. Oblazinjenje je Burton ovil v toplotno odsevni material, ki ga ohranja mehkega in hkrati poskrbi za dodatno toploto in dosledno delovanje pri nizkih temperaturah.

SLEEPING BAG odsevna folija:
Ta nizkofrekvenčna in lahka tehnologija toploto odbija nazaj v stopala, tako da vam bo tudi v hladnem vremenu toplo in udobno.

Zraven paše

NITRO

CROWN TLS W

1.792,48 kn 749,20 kn
BURTON

EMERALD W

1.942,54 kn 971,27 kn
BURTON

MINT W

1.567,49 kn 940,53 kn
32

STW BOA W

1.942,54 kn 1.165,53 kn
BURTON

MINT W

1.492,46 kn
BURTON

MINT BOA W

1.792,48 kn
NITRO

FAINT TLS W

2.692,48 kn 1.615,52 kn
32

TM-2 W

2.542,51 kn 1.525,49 kn
32

TM-2 XLT W

2.842,54 kn 1.705,56 kn
NITRO

CYPRESS BOA DUAL W

2.467,48 kn 1.603,90 kn
paypal
visa
maestro
mastercard
verified by visa
mastercard securecode
dpd
pošta