21% dodatnega popusta na vsak nakup s kodo OBS21
21% dodatnega popusta na vsak nakup s kodo OBS21

Kako je z dostavo?

Do 13. ure naročeni izdelki bodo odposlani najkasneje tri delovne dni po naročilu (določila glede dostave veljajo, če je blago na zalogi). Za naročnikovo potrditev se šteje potrjen mail postavitve besedila, ki ga dobi na vpogled na svoj naslov.
Če ponudnik ne bo mogel izpolniti svoje obveznosti, ker blago ne bo na razpolago, bo o tem nemudoma obvestil kupca. Naročeni izdelki bodo dostavljeni z navadno dostavo, odvisno od izbire kupca. Stroški dostave se obračunajo po ceniku dostave.
V primeru, ko ponudnik pravočasno odpravi naročene izdelke, ni odgovoren za prekoračen rok dostave pogodbenega izvajalca. Dostava se izvrši na naslov, ki ga je uporabnik navedel ob registraciji ali naročilu. Če ob času dostave nikogar ni na naslovu, dostavljalec pusti obvestilo o prispeli pošiljki. Z obvestilom lahko prevzamete pošiljko na naslovu dostavljalca oziroma se dogovorite za ponovno dostavo.

 

IZREDNE RAZMERE

Rok dobave se lahko skladno s trenutnimi razmerami na nacionalni ravni bistveno podaljša. V slučaju, da vam eventualni daljši dobavni rok ne ustreza, prekličite svoje naročilo na [email protected]

 

POMEMBNO OBVESTILO - POŠTA SLOVENIJE SVETUJE:

Pri vročanju paketov so prejemniki pozvani, da se opredelijo do alternativnega vročanja, ki ne vključuje fizičnega kontakta (podpisa) ter pakete prevzamejo na dogovorjenem mestu npr. pri vhodu v stavbo, pred garažo ipd., določene storitve, kot so vnos/odvoz blaga v stanovanje naslovnika ipd., pa se do nadaljnjega ne bodo izvajale. Primopredaja paketov poteka izključno na prostem. Naslovnikom paketnih pošiljk, ki imajo označene storitve dostava z vnosom, odvoz starega blaga in odvoz reklamiranega blaga bomo pojasnili, da teh storitev trenutno ne izvajamo in skušali dogovoriti drugačen prevzem pošiljk, če naslovnik z navedenim načinom izvedbe dostave ne bo soglašal, bomo takšno pošiljko nemudoma vrnili pošiljatelju.

Dostava na želen časovni okvir se trenutno ukinja, torej dostava po 16. uri in dostava med 18. in 20. uro začasno ni več možna.

Cenik dostave

DRŽAVADOSTAVNA SLUŽBASTROŠEKČAS DOSTAVE 
Slovenija Pošta Slovenije 5 EUR 2-6 dni  
Slovenija DPD 4 EUR 2-6 dni  
Hrvaška DPD 6 EUR 3-10 dni  
Avstrija, Nemčija DPD 10 EUR 3-10 dni**  
Ostale države EU* DPD 15 EUR 3-10 dni*  

*BELGIUM, LUXEMBURG,NETHERLANDS, DENMARK, CZECH REPUBLIC, SLOVAKIA, FRANCE, HUNGARY, POLAND, LITHUANIA, ESTONIA, LATVIA, ROMUNIA, FINLAND, SPAIN, SWEDEN, GREECE, IRELAND, PORTUGAL, BULGARIA, ITALY

 

** TIME THAT THE PARCEL SERVICE NEEDS TO DELIVER THE PACKAGE

 

paypal
visa
maestro
mastercard
verified by visa
mastercard securecode
dpd
pošta