10% dodatnega popusta nad 300€
10% dodatnega popusta na celoten nakup nad 300€!
Preveri novo jesensko kolekcijo Volcom jaken!

Postopek nakupa

Nakup brez registracije

Spletno trgovino Obsession smo prilagodili do te mere, da ni potrebna registracija za nakup izdelkov. S tem smo skrajšali nakupovalni proces in omogočili preprosto nakupovanje. Izberete izdelek, ga oddate v košarico, potrdite naročilo, vneste svoje osnove podateke in izberete način plačila. Po oddaji naročila prejmete na e-mail sporočilo o kupljenih izdelkih. Uporabnik jih ima možnost preklicati, dokler naročilo ne pride v obdelavo. V kolikor ga ne prekliče se smatra, da se uporabnik strinja z nakupom.

Nakup preko registracije

Na spletni trgovini Obsession lahko ustvariti uporabniški račun. To lahko storite preko povezave »Registracija« ali tekom nakupa, ko se bo od vas zahtevalo določiti naslov na katerega bo izdelek poslan. Potrebno je navesti podatke za osebni račun, podatke za plačilo in podatke za dostavo. Pri izpoljnjevanju obrazca, bodite pozorni na točnost podatkov in polja z obveznim vnosom. Zapomniti si velja, da je vaš elektronski naslov hkrati tudi vaše bodoče uporabniško ime. Ko ste oddali vaše podatke, počakate, da prejmete potrdilo o uspešno opravljeni registraciji na navedeni e-naslov. Ko ste ga prejeli, je vaša registracija opravljena, lahko začnete kupovati v spletni trgovini ali zaključite odprto naročilo.

Prednosti, ki jih nudi uporabniški račun:
Pregled naročil, pregled seznam želja, hitrejše ponovno naročanje, osebne podatke lahko kader koli spremnite, sprememba naslova dostave

Ukinitev uprabniškga računa
Če izberete možnost Ukini uporabniški račun, boste prejeli elektronsko sporočilo z navodili za ukinitev računa. Ukinitev računa je nepovratna in onemogoča nadaljnji dostop do podatkov o naročilih.

Postopek naročanja

Želeni izdelek si lahko podrobneje ogledate s klikom »V košarico«, na sliko ali ime izdelka. Izbranem izdelku določite barvo, velikost in količino ter s klikom na rdeče pobarvan gumb »Dodaj v košarico« ga prenesete v vašo spletno košarico.

Nakupovanje lahko nadaljujete ali zaključite tako, da se premaknete korak naprej na »Pojdi na košarico«, ali izberete »Naročilo« in zaključite z naročilom.

Koraki naročanja

Priprava košarice: tukaj lahko seznam košarice poljubno urejate, odstranite neželjene izdelke s klikom na »Odstrani«, in posobite košarico z gumbo »Posodbi nakupovalni voziček«

V primeru, da ste zadovoljni z vašo izbiro in želite zaključiti nakup, se premaknete na drugi korak vašega nakupa, in sicer stisnite gum »Naročilo«.

Določitev naslova – aktivni uporabniki vnesejo svoje uporabniško ime in geslo, novi uporabniki pa vnesejo podatke, kot že opisano preko registracij ali kot gost.

Možnosti dostave – uporabnik določi željeni naslov dostave paketa, ki je lahko enak naslovu ob prijavi (privzeti izbor) ali drugačen.

Možnosti plačila – izbiramo lahko med gotovinskim plačilom (plačilo po povzetju), varnim plačilom s kartico, PayPal ali z nakazilom na račun Obsession d.o.o. Pri plačilu po predračunu je rok za plačilo 3 dni!

Potrditev naročila – še enkrat si ogledamo svoje naročilo in vse opcije, ki smo jih določili. Če smo zadovoljni z izbranim potrdimo naročilo.

Zaključek naročila – po zaključenem naročilu, dobimo obvestilo po e-pošti o sklenjeni pogodbi, z razčlenjenimi stroški in navodili, kako vrniti blago, če bo to potrebno in mogoče.

Kupcu je vpogled v naročilo dostopno v vsakem trenutku v njegovem uporabniškem profilu (ikona Moj račun)!

paypal
visa
maestro
mastercard
verified by visa
mastercard securecode
dpd
pošta