20% popusta na vse SNOW artikle nad 100€!
Spomladansko prebujanje!
20% popusta na vse nove artikle nad 100€!
Brezplačna dostava nad 100€!
Spomladansko prebujanje! Danes pridobi 20% dodatnega popusta na nove in že znižane SNOW artikle pri nakupu nad 100€!
Izkoristi brezplačno poštnino za naročila v Slovenijo nad 100€
Spomladansko prebujanje! Danes pridobi 20% popusta na vse nove artikle pri nakupu nad 100€!
Izkoristi brezplačno poštnino za naročila v Slovenijo nad 100€

Postopek nakupa

Nakup brez registracije

Spletno trgovino Obsession smo prilagodili do te mere, da registracija ni potrebna za nakup izdelkov. S tem smo skrajšali nakupovalni proces in omogočili preprosto nakupovanje. Izberete izdelek, ga oddate v košarico, potrdite naročilo, vnesete svoje osnove podatke in izberete način plačila. Po oddaji naročila prejmete na e-mail sporočilo o kupljenih izdelkih. Uporabnik jih ima možnost preklicati, dokler naročilo ne pride v obdelavo. V kolikor ga ne prekliče se smatra, da se uporabnik strinja z nakupom.


Nakup preko registracije

Na spletni trgovini Obsession lahko ustvarite uporabniški račun. To lahko storite preko povezave »Registracija« ali med postopkom nakupa, pri koraku izbire nakupa brez ali z registracijo. Potrebno je navesti podatke za osebni račun, podatke za plačilo in podatke za dostavo. Pri izpoljnjevanju obrazca, bodite pozorni na točnost podatkov in polja z obveznim vnosom. Zapomniti si velja, da je vaš elektronski naslov hkrati tudi vaše bodoče uporabniško ime. Ko ste oddali vaše podatke, počakate, da prejmete potrdilo o uspešno opravljeni registraciji na navedeni e-naslov. Ko ste ga prejeli, je vaša registracija opravljena in lahko začnete nakupovati v spletni trgovini ali pa zaključite že odprto naročilo.

Prednosti, ki jih nudi uporabniški račun:
Pregled naročil, pregled seznam želja, hitrejše ponovno naročanje. Osebne podatke lahko v svojem uporabniškem profilu kadarkoli spremenite. Prav tako lahko spremenite naslov za dostavo.

Ukinitev uporabniškega računa
Če izberete možnost Ukini uporabniški račun, boste prejeli elektronsko sporočilo z navodili za ukinitev računa. Ukinitev računa je nepovratna in onemogoča nadaljnji dostop do podatkov o naročilih.


Postopek naročanja

Željeni izdelek si lahko podrobneje ogledate s klikom nanj, na sliko ali ime izdelka. Izbranem izdelku določite barvo, velikost in količino ter s klikom na črno obarvan gumb »Dodaj v košarico« prenesete v vašo spletno košarico.

Nakupovanje lahko nadaljujete ali zaključite tako, da se premaknete korak naprej s klikom na nakupovalno košarico v zgornjem desnem kotu, ali izberete »Naročilo« in zaključite z naročilom.


Koraki naročanja

  1. Priprava košarice: tukaj lahko seznam košarice poljubno urejate, odstranite neželjene izdelke s klikom na »Odstrani«, in posobite košarico z gumbo »Posodbi nakupovalni voziček«
  2. V primeru, da ste zadovoljni z vašo izbiro in želite zaključiti nakup, se premaknete na drugi korak vašega nakupa, in sicer stisnite gum »Naročilo«.
  3. Določitev naslova – aktivni uporabniki vnesejo svoje uporabniško ime in geslo, novi uporabniki pa vnesejo podatke, kot že opisano preko registracij ali kot gost.
  4. Možnosti dostave – uporabnik določi željeni naslov dostave paketa, ki je lahko enak naslovu ob prijavi (privzeti izbor) ali drugačen.
  5. Možnosti plačila – izbiramo lahko med gotovinskim plačilom (plačilo po povzetju), varnim plačilom s kartico, PayPal ali z nakazilom na račun Obsession d.o.o. Pri plačilu po predračunu je rok za plačilo 3 dni!
  6. Potrditev naročila – še enkrat si ogledamo svoje naročilo in vse opcije, ki smo jih določili. Če smo zadovoljni z izbranim potrdimo naročilo.
  7. Zaključek naročila – po zaključenem naročilu, dobimo obvestilo po e-pošti o sklenjeni pogodbi, z razčlenjenimi stroški in navodili, kako vrniti blago, če bo to potrebno in mogoče.

Kupcu je vpogled v naročilo dostopno v vsakem trenutku v njegovem uporabniškem profilu (ikona Moj račun)!

visa
maestro
mastercard
verified by visa
mastercard securecode
dpd
pošta