20% popusta na vse nove artikle nad 100€!
Poletje je tu!
Brezplačna dostava nad 100€!
20% popusta na vse nove artikle nad 100€!
Poletje je tu! Danes pridobi 20% popusta na vse nove artikle pri nakupu nad 100€!
Izkoristi brezplačno poštnino za naročila v Slovenijo nad 100€
Poletje je tu! Danes pridobi 20% popusta na vse nove artikle pri nakupu nad 100€!
Izkoristi brezplačno poštnino za naročila v Slovenijo nad 100€

Ugodnosti

Promocijska koda in koda popusta

Promocijske kode/ koda popusta vam prinašajo različne ugodnosti pri nakupu in so časovno omejena. Prejemete jo lahlo na naši spletni stran, preko elektronske pošte ali drugih medijih.

Uporaba promocijske kode / kode popusta:

  1. Izbrane izdelek imate v košarici, pred zaključkom naročila, v polje koda vnesete promocijsko kodo/kodo popusta in vnos potrdite.
  2. V enem naročilu lahko uporabite eno promocijsko kodo.
  3. Vrednost vašega naročila mora biti vsaj 1 € višja od vrednosti promocijske kode za popust.
  4. Ko vpišete promocijsko kodo, se vrednost promocijske kode avtomatsko odšteje od cene vašega naročila v zadnjem koraku – Povzetek naročila. Ostane znesek, ki ga je potrebno še poravnati.
  5. Koda za popust je enkratna koda, kar pomeni, da jo lahko uporabite le enkrat.
  6. Popusti se ne seštevajo (popusti ne veljajo na izdelke s ceno namesto oziroma se obračunajo iz redne cene izdelkov).

Pri vračilu enega ali več artiklov, kupljenih v akciji »3za2« ali vezan nakup, kjer je bila cena drugega izdelka znižana zaradi nakupa prvega izdelka po polni ceni ali obračuna popusta na določen izdelek zaradi preseženega določenega zneska polnega nakupa, je obvezno vračilo vseh artiklov.


Darilni bon Obsession

Darilni bon je izkazni papir, ki ga prodajalec Obsession d.o.o. proti plačilu izda v papirnati obliki in ga pošljem na izbrani naslov. Vsak darilni bon je označen s svojo kodo (unikatno serijsko številko), prodajalec Obsession d.o.o. pa ga je zavezan sprejeti kot plačilo za nakup prek spletne Obsession d.o.o.

Darilni bon je mogoče kupiti v spletni trgovini Obsession d.o.o. Vnovčenje spletnega darilnega bona je možno le v spletni trgovini. Za nakup darilnega bona veljajo enaka določila pogojev poslovanja kot za nakup drugih artiklov. Veljavnost darilnega bona je 1 leto od izdaje bona, razen v primeru, ko je na bonu to drugače označeno.

Menjava darilnega bona za gotovino ni možna. Bon je unovčljiv le v celotnem znesku. Vrednost nakupa mora biti višja od vrednosti darilnega bona. V primeru, da je vrednost nakupa višja od vrednosti darilnega bona, mora imetnik darilnega bona razliko doplačati. V primeru vračila izdelka vam bomo povrnili darilne bone (bone, ki ste jih kupili) in razliko na vaš TRR račun.

Uporaba darilnega bona:

  1. Izbrane izdeleke imate v košarici.
  2. V polje Darilni bon vpišite kodo darilnega bona in potrdite tako, da kliknete na gumb Uporabi. V enem naročilu lahko uprabite več darilnih bonov.
  3. Ko vpišete kode, se vrednost darilnih bonov avtomatsko odšteje od cene vašega naročila. Ostane znesek, ki ga je treba še poravnati.
  4. Nato samo še oddate spletno naročilo.

Znotraj enega spletnega naročila vam omogočamo sočasno uporabo več darilnih bonov in promocijskih kod, medtem ko se koda za popust lahko vnese samo ena. Vse našteto tekom oddaje spletnega naročila enostavno vpišete v za to namenjena polja.

visa
maestro
mastercard
verified by visa
mastercard securecode
dpd
pošta