20% popusta na vse nove artikle nad 100€!
Poletje je tu!
Brezplačna dostava nad 100€!
20% popusta na vse nove artikle nad 100€!
Poletje je tu! Danes pridobi 20% popusta na vse nove artikle pri nakupu nad 100€!
Izkoristi brezplačno poštnino za naročila v Slovenijo nad 100€
Poletje je tu! Danes pridobi 20% popusta na vse nove artikle pri nakupu nad 100€!
Izkoristi brezplačno poštnino za naročila v Slovenijo nad 100€

Kako je z dostavo?

Naročila oddana do 13. ure na delovni dan bodo odposlana najkasneje tri delovne dni po naročilu (v primeru, da so vsi artikli naročila na zalogi).

Za naročnikovo potrditev naročila se šteje potrditveno e-mail sporočilo, ki ga kupec prejme na svoj e-mail naslov.

V primeru, da ponudnik (Obsession d.o.o.) ni zmožen izpolniti svoje obveznosti pošiljanja naročila, ker blaga ni na razpolago oziroma ga ni mogoče odposlati iz drugih razlogov, bo kupec o tem obveščen v najkrajšem možnem času.

Naročeni izdelki bodo dostavljeni z načinom dostave, ki ga je kupec izbral ob zaključku naročila. Stroški dostave se obračunajo po ceniku dostave in so razvidni ob zaključku naročila in v potrditvenem e-mail sporočilu.

Obsession d.o.o. ne odgovorja za zamude pri dostavi naročil v kolikor gre za prekoračitve dostavnih rokov iz strani pogodbenih dostavnih partnerjev (DPD, Pošta Slovenije, drugi).

Naročilo bo dostavljeno na naslov, ki ga je kupec navedel ob registraciji ali oddaji naročila.

Če v času dostave nihče ni dosegljiv na naslovu dostave, dostavljalec pusti obvestilo o prispeli pošiljki. Z obvestilom lahko prevzamete pošiljko pri dostavljalni službi oziroma se dogovorite za ponovno dostavo na vašem izbranem naslovu.

V primeru, da vaše naročilo še ni prispelo v dostavnem roku kot je navedeno v spodnji tabeli, nas lahko kontaktirate preko e-mail naslova [email protected] oziroma se obrnete na našo telefonsko številko za pomoč strankam 070 120 302.


POMEMBNO OBVESTILO - POŠTA SLOVENIJE SVETUJE:

Pri vročanju paketov so prejemniki pozvani, da se opredelijo do alternativnega vročanja, ki ne vključuje fizičnega kontakta (podpisa) ter pakete prevzamejo na dogovorjenem mestu npr. pri vhodu v stavbo, pred garažo ipd., določene storitve, kot so vnos/odvoz blaga v stanovanje naslovnika ipd., pa se do nadaljnjega ne bodo izvajale. Primopredaja paketov poteka izključno na prostem. Naslovnikom paketnih pošiljk, ki imajo označene storitve dostava z vnosom, odvoz starega blaga in odvoz reklamiranega blaga bomo pojasnili, da teh storitev trenutno ne izvajamo in skušali dogovoriti drugačen prevzem pošiljk, če naslovnik z navedenim načinom izvedbe dostave ne bo soglašal, bomo takšno pošiljko nemudoma vrnili pošiljatelju.

Cenik dostave

DRŽAVADOSTAVNA SLUŽBASTROŠEKČAS DOSTAVE
SlovenijaPošta Slovenije5 EUR2-6 dni
SlovenijaDPD4 EUR2-6 dni
SlovenijaNaročilo nad 100€BREZPLAČNA POŠTNINA2-6 dni
HrvaškaDPD5 EUR2-6 dni
Avstrija, Nemčija, Madžarska, NizozemskaDPD10 EUR3-7 dni**
Ostale države EU*DPD15 EUR3-10 dni*

* Belgija, Bolgarija, Češka republika, Danska, Estonija, Finska, Francija, Grčija, Irska, Italija, Latvija, Litva, Luksemburg, Poljska, Portugalska, Romunija, Slovaška, Španija, Švedska

** Čas dostave

visa
maestro
mastercard
verified by visa
mastercard securecode
dpd
pošta