Kupi več in prihrani!
Predsezonska razprodaja! Vsi že znižani izdelki sedaj z najmanj 40% popusta!

Vračilo blaga

Ali lahko blago vrnem?

Po določbah 43. člena Zakona o varstvu potrošnikov - kupec v štirinajstih (14) dneh po prevzetju blaga lahko odstopi od pogodbe tako, da pisno sporoči svojo odločitev na spodaj pisan naslov ali e-naslov: . Kupec ni dolžan navesti razloga odstopa od nakupa, vendar je dolžan blago vrniti nepoškodovano, v originalni embalaži, z originalnimi etiketami in v ustrezni količini.
Blago mora kupec vrniti v štirinajstih (14) dneh po poslanem pisnem obvestilu o odstopu.
Priložena morata biti tudi originalni račun in obrazec za vračilo blaga. Stroške vračila blaga, ki nastanejo pri vrnitvi predmeta nakupa, poravna kupec.

Pri vračilu enega ali več artiklov, kupljenih v akciji »3za2« ali vezan nakup, kjer je bila cena drugega izdelka znižana zaradi nakupa prvega izdelka po polni ceni ali obračuna popusta na določen izdelek zaradi preseženega določenega zneska polnega nakupa, je obvezno vračilo vseh artiklov.

Vračilo poškodovanih pošiljk

Če je paket fizično poškodovan, v njem manjka vsebina ali kaže znake odprtja, mora kupec sprožiti postopek reklamacije pri Pošti Slovenije oziroma dostavni službi DPD d.o.o.. Prejeti paket je treba odnesti na eno od poslovalnic Pošte Slovenije v enakem stanju, kot je bil pri prevzemu ter izpolniti reklamacijski obrazec, Oziroma obvesti DPD d.o.o.. Skupaj s Pošto Slovenije ali DPD d.o.o. bomo poskrbeli, da bo reklamacija rešena v najkrajšem času.

Reklamacija

V primeru poškodbe blaga, ki ni nastala pri prevozu, nas prav tako pisno obvestite in izpolnite reklamacijski obrazec v osmih (8) dneh po prevzemu pošiljke. Reševanje reklamacij bo potekalo v skladu z določili veljavnega zakona.

Garancija

Garancijo lahko kupec uveljavi z garancijskim listom in originalnim računom neposredno pri proizvajalcu ali pri prodajalcu. V skladu z zakonom je proizvajalec dolžan garancijsko popravilo opraviti v 45 dneh od prejema blaga, v nasprotnem primeru pa artikel zamenjati z drugim, enakovrednim in brezhibnim artiklom. Vračilo blaga v garancijo se opravi v skladu s pogoji, ki jih proizvajalec navede na garancijskem listu, kupec z vračilom nima stroškov.

Naslov za vračilo blaga

Obsession d.o.o.
Poljanski nasip 6
1000 Ljubljana
Slovenia
Pošiljk z odkupnino ne prejemamo!

* Velja za vsa naročila oddana od 15.12.2020:

Zaradi povečanega obsega naročil vezanega na pandemijo COVID-19 do nadaljnega ni možno zaprositi za menjavo blaga (npr. menjava številke artikla za drugo številko).

V primeru vračila Vam ob prejemu vrnjenega blaga kupnino vrnemo na način kot ste ga izbrali ob prvotnem nakupu. Izjema je plačilo po povzetju, kjer Vam kupnino vrnemo na vaš naveden TRR.

Zaradi spremembe pogojev vračil in menjave blaga Vam v primeru ponovnega naročila izdelka iz enake kategorije priznamo ugodnosti ali popust kot je veljal v času prvotnega naročila. Prosimo Vas, da nas v tem primeru kontaktirate na naš email naslov   

Obravnava vračil blaga lahko zaradi daljšega dostavnega časa paketov in zakonskih določil pri karanteni paketov traja dlje časa.

Obrazec za vračilo blaga

Obrazec se nahaja na spodnji povezavi:

paypal
visa
maestro
mastercard
verified by visa
mastercard securecode
dpd
pošta